BARNE-FOTOGRAFERING

Alva+%2836%29-27.jpg


Fotografering skal være en god opplevelse for både barn og voksne! Det blir satt av god tid til foto, å bli litt kjent med barnet før fotografering, og vi har tid til pauser ved behov.

Fotograferingen foregår på barnets premisser, slik at ingen skal oppleve stress. Fotograferingen skal være en morsom og minnerik opplevelse.

Barnefotografering er for barn fra 3 måneder og opp til 15 år. Fra 3-4 måneders alder ligger babyen fint på magen, og de fleste viser store smil. Ved 6-7 måneder oppdager de fleste babyer tærne sine, og synes det er spennende å sjekke de ut med munnen. Noe som blir superskjønt på bilder. Når babyen blir 8-9 måneder kan de sette seg opp selv, og vi får fine sittebilder. 1 års-fotografeing er veldig populært, og her er det to valgmuligheter; vanlige bilder i studio eller ute, eller cakesmash-fotografering. Les gjerne mer om cakesmash HER. Større barn kan fotograferes i studio eller ute på egnet sted. Her er mulighetene mange.

Ønsker dere familiebilder og/eller søskenbilder, gjør jeg gjerne det samtidig. Det vil ikke koste dere noe ekstra. Fra 1 år kan fotografering skje ute, hvis dere ønsker. Det er mulighet for klesskift ved studiofotografering.

Barnefotografering koster 1500,-* / 2000,- og følgende er inkludert:

  • Inntil 1,5 time fotografering

  • Utlån av tilbehør som hårbånd, kurver, krakker, baljer etc

  • Visningsgalleri på nett

  • Bestillingstime

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i markedsføring