FOTO MED MENING

Har du noen gang tenk “Hva kan jeg gjøre for å bidra med litt ekstra i denne verden?”. Det er en tanke som ofte slår meg, og etter å ha tenkt det for mange ganger uten å gjøre noe mer med det, fant jeg ut at det er en ting jeg kan gjøre for å få til dette. En liten ting for meg, som kan bety så mye for noen andre; FOTO MED MENING.

All foto jeg gjør for mine kunder har en mening. Absolutt! Hver eneste fotografering betyr mye for meg, og jeg er glad for at jeg kan fryse tiden, og gi kundene mine disse minnene. Men FOTO MED (ekstra) MENING er litt annerledes. For det er fotograferinger jeg gjør for personer, familier, foreldre, barn som trenger det litt ekstra. Enten fordi de går igjennom en vanskelig tid med sykdom eller andre utfordringer, eller fordi de virkelig ikke har råd til å gå til fotograf. FOTO MED MENING er kostnadsfritt, og inkluderer 5 digitale bilder. Disse fotograferingene gjør jeg noen ganger i året, uten noe fast mønster, når noe eller noen dukker opp.

Kjenner du noen som er en god kandidat for FOTO MED MENING, eller er du selv en kandidat, så fyll ut skjemaet under. Når jeg har tid og mulighet velger jeg ut noen jeg fotograferer. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å svare alle som fyller ut skjemaet, men informasjonen blir liggende, og så plukker jeg fra “bunken” når jeg har kapasitet.

0T0A1224 hjemmeside.jpg
 
Jeg nominerer *
Vet den du nominerer om dette? *