informasjon om nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering bør bestilles mens den lille fortsatt er i magen. Jeg holder av tid til dere rundt termindatoen. Bestilte du ikke før fødsel, så ring meg så fort du kan. 
Jeg anbefaler at fotograferingen skjer før babyen er 10 dager gammel. 

Ammer du, så pass på at du ikke får i deg noe mat som kan gi babyen mageknip. 
Jeg vil gjerne at babyen sover på bildene, men du trenger ikke gjøre noe for å tenke på dette. Vi følger barnets naturlige rytme. 
Gi mat rett før dere drar til meg, hvis det passer sånn. 
Unngå klær som strammer og som kan lage røde merker på babyens hud. 
Har du spesielle ønsker ifht farger, bakgrunner, kurver el.a, så gi meg beskjed senest 24 t før fotograferingstidspunktet. Dette gjelder også om søsken skal fotograferes sammen  med babyen, eller om dere ønsker familiebilder.


Ønsker du å avbestille fotograferingen, må dette gjøres innen 24 t før fotografering. Avbestiller du etter dette, må fotograferingen betales i sin helhet. Dette gjelder ikke ved flytting av foto pga sykdom.   

For at babyen skal ha det varmt og godt, vil temperaturen i studio ligge på 25-27 grader. Så pass på å ikke ha på deg for mye klær.
Babyens sikkerhet står hele tiden i fokus, og jeg alltid passe på at han/hun har det bra og er fullstendig trygg. Trenger jeg hjelp fra deg, så gir jeg beskjed. Hvis ikke jeg ber om  assistanse, så er du hjertelig velkommen til å ta en kopp kaffe eller te i sofaen, eller være tett på fotograferingen. Gjør det som føles riktig for deg som mamma eller pappa.
Nyfødtfotografering varer inntil 3 timer, og da har vi god tid til fotografering, mating, skifting og omsorg. 
Noen babyer sovner ikke så lett når de er hos fotografen. De kan ofte merke at de er på et nytt sted. Babyen vil også bli flyttet i ulike stillinger, og får ikke like uforstyrret søvn som han/hun pleier hjemme. Det hender derfor at jeg bruker litt tid for å få babyen til å sove. Dette er helt normalt. 
Jeg ønsker helst at babyen sover under foto pga øyne som skjeler og armer som ofte går til ansiktet. 
Skal babyen fotograferes sammen med søsken, så gjøres dette aller først. Søsken sendes så hjem med en voksen, før jeg fotograferer babyen alene.

Jeg har alt som trengs av rekvisitter, bakgrunner og gulv til fotograferingen. Men har du en kosebamse, pledd e.l. du vil ha med på bildene, så kan du ta med det.
Du må huske å ta med gulpeklut, stelleveske med bleier og skift, og smokk (om babyen din bruker det).
Hvis ikke du ammer, så må du også ha med mat til babyen.

VELKOMMEN!

Martine (40).jpg

Such a

big, little miracle

Etter du har booket tid til foto, vennligst fyll ut skjemaet du finner HER