nyfødt-fotografering

Askeland+%286%29.jpg


Nyfødtfotografering er en av livets viktigste fotograferinger!

Det er utrolig hvor fort man glemmer hvor liten skjønnheten en gang var. Hvordan den lille kroppen krøller seg sammen i hendene dine. De bitte små tærna. De søte, små fingrene som klemmer om dine. Det er magisk å kunne forevige mange av disse gylne øyeblikkene ved nyfødtfotografering.

Nyfødtfotografering bør helst gjøres før babyen er 14 dager ung. Etter 14 dager blir de mer våkne og oppmerksomme på sine omgivelser, og ikke fullt så enkle å posere til nyfødtbilder.

Ved fotografering av nyfødte setter jeg av god tid. Vi har tid til å skravle litt, stelle den lille, gi mat, ta en kopp kaffe elelr te, og selvfølgelig få fine bilder. Det er en rolig og varm atmosfære i studio, og ingen skal oppleve stress. Jeg ønsker at fotograferingen skal bli en god opplevelse for alle som er til stedet.

Jeg er meget opptatt av sikkerhet! Underveis i fotograferingen vil dere foreldre bli veiledet om hva som skjer, og jeg vil opplyse om hvilke sikkerhetstiltak jeg gjør. Babyen er hele tiden trygg.

Søsken er hjertelig velkommen med på nyfødtfotografering. Da gjøres søsken-/familiefotografering først, og så drar storesøsken hjem før jeg fotograferer babyen. Det er ingen tillegg i pris for søsken.

Jeg anbefaler å bestille nyfødtfotografering senest uke 35 i svangerskapet. Jeg holder da av tid rundt termindato, og endelig tid for fotografering avtales når den lille er født.

Har du ikke fått tatt kontakt under svangerskapet, så ta kontakt så fort som mulig etter fødsel. Da jeg mener dette er en av livets viktigste fotograferinger prøver jeg å finne tid til alle nyfødte.


Nyfødtfotografering koster 1500,-* / 2000,- og følgende er inkludert:

  • Inntil 3 timer i studio

  • Utlån av tilbehør som hårbånd, kurver etc

  • Visningsgalleri på nett

  • Bestillingstime

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i markedsføring

Mer informasjon om nyfødtfotografering finner du HER